Tuintechniek geopend in Zevenhuizen

Terug naar Nieuws
tuintechniek A7 geopend in Zevenhuizen

Tuintechniek geopend in Zevenhuizen

Tuintechniek A7 opent zijn deuren in Zevenhuizen

Met trots kondigen we de opening van Tuintechniek A7 aan, de directe opvolger van Tuintechniek Winsum. Bij ons vind je nog steeds de service en kwaliteit die je gewend bent en een uitgebreide selectie van topmerken zoals DeWalt, Wolf-Garten en Cub-Cadet, maar dan in Zevenhuizen!

Overname Tuintechniek Winsum

Tuintechniek Winsum is begin 2024 overgenomen door Chris Vinken. Chris Vinken is geen onbekende naam in de tuintechniek. Ooit begonnen als mede-eigenaar van een ijzergereedschapswinkel, doorgegroeid naar een vertegenwoordiger van een groothandel en uiteindelijk eigenaar van zijn eigen bedrijf C-Vin in tuinmachines en gereedschappen. Met de overname van Tuintechniek Winsum brengt hij nog meer kennis én tuinmachines naar Zevenhuizen.

Wat biedt Tuintechniek A7?

Klanten kunnen rekenen op:

  • Een ruime voorraad
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen

Of je nu via onze webshop winkelt of de voorkeur geeft aan een bezoek aan onze showroom, wij bieden zowel online gemak als persoonlijk advies. We nodigen iedereen uit om onze showroom te bezoeken of onze producten online te bekijken. Ons team staat klaar om je te helpen de juiste keuze te maken voor jouw tuinbehoeften.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws