Over ons

Over ons

Tuintechniek A7 staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de tuinmachinemarkt. Als directe voortzetting van Tuintechniek Winsum, bieden wij een uitgebreid assortiment aan tuinmachines, met als specialiteit grasmaaiers en zitmaaiers. We zijn trots op onze grote voorraad, wat betekent dat we snel kunnen leveren. Op zoek naar een betrouwbare partner in de tuintechniek? Kies dan voor Tuintechniek A7!

Waarom kiezen voor Tuintechniek A7

  • Grote voorraad: Bij Tuintechniek A7 beschikken we over een ruime voorraad waardoor jij snel weer aan de slag kan.
  • Snelle levering: We zorgen voor een snelle levering van je bestelling. Dankzij onze grote voorraad kunnen we de meeste producten snel verzenden.
  • Scherpe prijzen: Onze kracht ligt in het groot inkopen, wat ons in staat stelt om jou constant scherpe prijzen te bieden, volledig zonder verborgen kosten!

Geschiedenis

Tuintechniek A7 is ontstaan na de overname van Tuintechniek Winsum door Chris Vinken, tevens eigenaar van C-vin. Voordat Chris zijn eigen onderneming startte, had hij reeds ervaring opgedaan als mede-eigenaar van een ijzergereedschapswinkel, was hij vertegenwoordiger van een groothandel en verkocht in zijn vrije tijd compressoren en zitmaaiers. Met deze brede basiskennis startte hij zijn eigen bedrijf in tuinmachines en gereedschappen C-Vin aan het Hoofddiep in Zevenhuizen. In 2024 nam hij het goed lopende bedrijf Tuintechniek Winsum over en ging verder onder de naam Tuintechniek A7, maar dan in Zevenhuizen.

Tuintechniek A7: jouw partner in de tuintechniek

Bij Tuintechniek A7 geloven we in keuzemogelijkheden en gemak voor onze klanten. Of je nu de voorkeur geeft aan online winkelen of persoonlijk advies in de showroom, wij staan voor je klaar. Ontdek ons uitgebreide assortiment in onze webshop, of breng een bezoek aan onze showroom in Zevenhuizen. Wil je onze producten zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom of bezoek onze webshop en bestel vandaag nog!