-21%

Wolf Garten SDL 2800 EVO

0 out of 5

Oorspronkelijke prijs was: € 389,99.Huidige prijs is: € 309,00.

  • Motor: 230 volt, 2.800 watt, 2.850 tpm
  • Geluidsniveau: 92 dB(A)
  • Messensysteem: freeswals
  • Inclusief opvangbox
  • Overbelastingsschakelaar
  • Motorrem
  • Veiligheidsschakelaar
  • Max 45mm tak diameter
Beschikbaarheid: Op voorraadEAN 4009269305761 SKU: 24BC7G1C650 Categorieën: ,

Beschrijving

Wolf Garten SDL 2800 EVO

Fluisterhakselaar – bijzonder stil en krachtig

De fluisterhakselaar is voorzien van walsen die het gesneden materiaal langzaam vergruizen.Dit proces is veel stiller dan versnipperen, vandaar ook de naam fluisterhakselaar. Tegelijkertijd worden de takken door de hoge druk gespleten, waardoor een ideaal oppervlak ontstaat dat het afbraakproces door micro-organismen optimaal beïnvloedt. Dit maakt het versnipperde materiaal bijzonder geschikt voor compostering.

Robuuste opvangbak voor opgeruimd werken
De robuuste opvangbak van de hakselaar heeft een capaciteit van 45 l en kan zonder al te veel moeite worden verplaatst. De snippers worden direct opgevangen en vliegen dus niet door de tuin. Als de bak vol is, kunt u de inhoud gemakkelijk als mulch over bedden verdelen of op de composthoop gooien.

Maximale veiligheid
De hakselaars van WOLF-Garten hebben maximale veiligheidsvoorzieningen om veilige werking te garanderen. Denk bijvoorbeeld aan een overbelastingsschakelaar, een motorrem en een veiligheidsschakelaar. Ondanks dat deze voorzieningen het risico op ongevallen aanzienlijk verminderen, blijft het belangrijk persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen, zoals gehoorbescherming en een veiligheidsbril.

Eenvoudig te verplaatsen
De praktische handgreep en de grote wielen van de hakselaars van WOLF-Garten maken het gemakkelijk om hakselaars naar de gewenste plek te verplaaten. Zo kunt u ter plaatse takken verwerken en hoeft u er niet eerst mee door te tuin te slepen.

Dikkere takken? Geen probleem!
Ook al zijn de compacte machines meer ontworpen voor kleinere werkzaamheden, onderschat de krachtige motoren van 2.800 watt niet. Deze kunnen gemakkelijk in korte tijd takken met een diameter tot 45 mm versnipperen.

Trillingsarme, automatische invoer
De automatische invoer is trillingsarm, wat bijdraagt aan de veiligheid van de machine. Mocht de machine toch vastlopen dan zorgt de rechts/links-rotatie ervoor dat u het materiaal probleemloos kunt verwijderen en de werkzaamheden snel kunnen worden hervat.

Stevige contstructie voor stabiliteit
Doorslaggevend voor een veilige werking van de hakselaar is ongetwijfeld de stabiliteit. De hakselaars van WOLF-Garten hebben een stevig buizenframe en stalenl/kunststof chasis die zorgen voor maximale stabiliteit op een vlakke ondergrond.

Extra informatie

Gewicht 31,000000 kg
Merk

Voltage

Related Products