E-Multi Star steel 140cm

0 out of 5

 84,99

De E-Multi Star Steel 140cm van Wolf Garten biedt comfort en efficiëntie bij al je tuinieractiviteiten. Ontworpen voor extra bereik en minder lichamelijke inspanning, deze duurzame en lichte steel is compatibel met alle e-Multi Star-gereedschapskoppen. Hiermee is het een onmisbaar stuk gereedschap voor elk tuinonderhoudsproject.

  • Gepatenteerd 2-in-1 elektrisch kliksysteem
  • Zeer lichte en ergonomische handgreep met 18V / 2,5Ah accu in hangreep
  • Verwisselbaar e-multistar®-systeem voor gemakkelijker tuinieren in welk seizoen dan ook. En natuurlijk kunt u ook uw klassieke multi-star®-gereedschappen in combinatie met deze handgreep blijven gebruiken
  • Lichtgewicht en ergonomisch ontwerp dat vermoeidheid tijdens het werken in de tuin minimaliseert
  • De ergonomische handgreep ligt comfortabel in de hand en zorgt ervoor dat u efficiënt en moeiteloos in verschillende houdingen kunt werken, zowel laag bij de grond als in de hoogte
Beschikbaarheid: Op voorraadEAN 4008423922424 SKU: 72AMB1-1650 Categorieën: , , , , , ,

Beschrijving

Werk comfortabeler en efficiënter met de E-Multi Star Steel 140cm van Wolf Garten. Deze hoogwaardige steel maakt tuinieren gemakkelijker, waardoor je minder fysieke inspanning hoeft te leveren en meer kunt bereiken.

De E-Multi Star Steel 140cm is perfect voor taken waar je extra bereik nodig hebt. Of je nu hoge takken snoeit of diep in de grond graaft, deze steel stelt je in staat om deze taken uit te voeren zonder onnodige spanning op je rug of schouders.

Gemaakt van duurzame, maar lichte materialen, is deze steel ontworpen om lang mee te gaan. Het is sterk genoeg om zware werkbelastingen te weerstaan, maar licht genoeg om gemakkelijk te manoeuvreren. Bovendien is het compatibel met alle e-Multi Star-gereedschapskoppen, waardoor je een scala aan tuinierbehoeften met slechts één steel kunt aanpakken.

Met de E-Multi Star Steel 140cm kun je je concentreren op het werk in plaats van je zorgen te maken over vermoeidheid of ongemak. Het is een waardevolle aanvulling op elke tuinieruitrusting.

Extra informatie

Gewicht 5,000000 kg
Merk

Voltage

Related Products