E-Multi Star Snoeischaar op steel 32mm

0 out of 5

 149,99

De E-Multi Star Snoeischaar op Steel 32mm van Wolf Garten is een essentiële tool voor elke tuinier. Ontworpen om hogere takken en struiken met gemak te bereiken, deze snoeischaar biedt krachtige snoeimogelijkheden met een snijcapaciteit van 32mm. Licht, duurzaam en compatibel met alle e-Multi Star-grepen, dit gereedschap maakt tuinonderhoud een stuk eenvoudiger en efficiënter.

  • Gepatenteerd 2-in-1 elektrisch kliksysteem
  • Zeer lichte en ergonomische handgreep met 18V / 2,5Ah accu in hangreep
  • Verwisselbaar e-multistar®-systeem voor gemakkelijker tuinieren in welk seizoen dan ook. En natuurlijk kunt u ook uw klassieke multi-star®-gereedschappen in combinatie met deze handgreep blijven gebruiken
  • Lichtgewicht en ergonomisch ontwerp dat vermoeidheid tijdens het werken in de tuin minimaliseert
  • De ergonomische handgreep ligt comfortabel in de hand en zorgt ervoor dat u efficiënt en moeiteloos in verschillende houdingen kunt werken, zowel laag bij de grond als in de hoogte
Beschikbaarheid: Op voorraadEAN 4008423922066 SKU: 72AMLA-1650 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

De E-Multi Star Snoeischaar op Steel 32mm van Wolf Garten maakt snoeien gemakkelijk en efficiënt. Met deze snoeischaar kun je moeiteloos hogere takken en struiken bereiken, waardoor je tuin er altijd op zijn best uitziet.

Deze snoeischaar is voorzien van een krachtige snijkop met een diameter van 32mm, perfect voor het snoeien van dikkere takken. Met een bereik van 140 cm zorgt deze snoeischaar ervoor dat je moeilijk bereikbare plaatsen kunt snoeien zonder ladders of extra gereedschap.

Het ontwerp van de E-Multi Star Snoeischaar op Steel is gericht op comfort en gebruiksgemak. De ergonomische handgreep zorgt voor een goede grip en controle, terwijl de lichte constructie ervoor zorgt dat je langer kunt werken zonder vermoeidheid.

Net als alle andere e-Multi Star-producten, is deze snoeischaar gemaakt van duurzame materialen voor een lange levensduur en betrouwbaarheid. Het is ook compatibel met alle e-Multi Star-grepen, waardoor het een veelzijdige aanvulling op je tuingereedschapscollectie is.

Model E-MS SNOEISCHAAR OP STEEL 32MM
EAN-Code 4008423922066
Model no. 72AMLA-1650
Snij diameter 32 mm
Werkkop/snijkop 225° draaibaar
Lengte ca. 1 meter
Gewicht (netto) (kg) 1,8

Extra informatie

Gewicht 3,000000 kg
Merk

Voltage

Related Products