E-Multi Star snellader met muurbev.

0 out of 5

 29,99

De E-Multi Star Snellader van Wolf Garten is een essentieel accessoire voor elk tuinonderhoudsproject. Deze lader is ontworpen om je E-Multi Star elektrisch tuingereedschap snel op te laden, waardoor je productiviteit verhoogt en je meer tijd in de tuin kunt doorbrengen. Compact, lichtgewicht en duurzaam, deze lader is een betrouwbare keuze voor elke tuinier.

  • Gepatenteerd 2-in-1 elektrisch kliksysteem
  • Zeer lichte en ergonomische handgreep met 18V / 2,5Ah accu in hangreep
  • Verwisselbaar e-multistar®-systeem voor gemakkelijker tuinieren in welk seizoen dan ook. En natuurlijk kunt u ook uw klassieke multi-star®-gereedschappen in combinatie met deze handgreep blijven gebruiken
  • Lichtgewicht en ergonomisch ontwerp dat vermoeidheid tijdens het werken in de tuin minimaliseert
  • De ergonomische handgreep ligt comfortabel in de hand en zorgt ervoor dat u efficiënt en moeiteloos in verschillende houdingen kunt werken, zowel laag bij de grond als in de hoogte
Beschikbaarheid: Op voorraadEAN 4008423922035 SKU: 72AMC3-1650 Categorieën: , , , , , ,

Beschrijving

De E-Multi Star Snellader van Wolf Garten is een essentieel accessoire voor je tuingereedschap. Met deze lader kan je je gereedschap snel opladen, zodat je meer tijd hebt om je tuin te verzorgen en minder tijd hoeft te besteden aan het wachten op opladen.

De E-Multi Star Snellader is ontworpen voor efficiëntie. Hij is uitgerust met technologie die het mogelijk maakt om je tuingereedschap snel op te laden, waardoor je minder tijd kwijt bent aan opladen en meer tijd hebt om aan je tuin te werken.

Deze lader is compact en licht, waardoor hij gemakkelijk op te bergen en te vervoeren is. Hij is ook ontworpen met duurzaamheid in gedachten, zodat je erop kunt vertrouwen dat hij bestand is tegen de eisen van regelmatig gebruik.

De E-Multi Star Snellader is compatibel met alle E-Multi Star elektrische tuingereedschap, waardoor het een handige en veelzijdige toevoeging is aan je tuinuitrusting.

Model E-MS SNELLADER MET MUURBEVESTIGING
EAN-Code 4008423922035
Model no. 72AMC3-1650
Beschrijving Ophangpunt en oplader in één!
Laadstroom 2,5 Amp
2 in 1 oplader Oplaadstation en ophangpunt in één
Oplaadtijd 60 min
Gewicht (netto) (kg) 0,3

Extra informatie

Gewicht 1,000000 kg
Merk

Voltage

Related Products