E-Multi Star kettingzaag op steel 20cm

0 out of 5

 119,99

De E-Multi Star Kettingzaag op Steel 20cm van Wolf Garten is ontworpen om het snoeien van hoge takken veilig en eenvoudig te maken. Met een krachtige 20cm zaagblad en een lange steel voor extra bereik, biedt deze kettingzaag een praktische oplossing voor moeilijk bereikbare snoeiwerkzaamheden. Compatibel met alle E-Multi Star-grepen, deze kettingzaag is een essentieel onderdeel van elk tuinonderhoudsarsenaal.

  • Gepatenteerd 2-in-1 elektrisch kliksysteem
  • Zeer lichte en ergonomische handgreep met 18V / 2,5Ah accu in hangreep
  • Verwisselbaar e-multistar®-systeem voor gemakkelijker tuinieren in welk seizoen dan ook. En natuurlijk kunt u ook uw klassieke multi-star®-gereedschappen in combinatie met deze handgreep blijven gebruiken
  • Lichtgewicht en ergonomisch ontwerp dat vermoeidheid tijdens het werken in de tuin minimaliseert
  • De ergonomische handgreep ligt comfortabel in de hand en zorgt ervoor dat u efficiënt en moeiteloos in verschillende houdingen kunt werken, zowel laag bij de grond als in de hoogte
Beschikbaarheid: Op voorraadEAN 4008423922073 SKU: 72AMP3-1650 Categorieën: , ,

Beschrijving

Maak het snoeien van hoge takken gemakkelijk met de E-Multi Star Kettingzaag op Steel 20cm van Wolf Garten. Deze kettingzaag is speciaal ontworpen om je te helpen bij het bereiken en veilig snoeien van hoge takken, zonder de noodzaak van een ladder.

De E-Multi Star Kettingzaag op Steel heeft een krachtige 20cm zaagblad dat door zelfs de dikste takken kan snijden. De lange steel zorgt voor een veilige afstand tot de snijplaats en maakt het mogelijk om hoge takken te bereiken zonder jezelf in gevaar te brengen.

Voor comfort en gebruiksgemak is de E-Multi Star Kettingzaag op Steel voorzien van een ergonomisch ontworpen handvat, waardoor je de kettingzaag gemakkelijk en veilig kunt bedienen. Bovendien is de kettingzaag gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de ontberingen van tuinwerk.

De E-Multi Star Kettingzaag op Steel is compatibel met alle E-Multi Star-grepen, waardoor hij een veelzijdige en waardevolle toevoeging is aan je tuiniergereedschap.

Model E-MS KETTINGZAAG OP STEEL 20CM
EAN-Code 4008423922073
Model no. 72AMP3-1650
Mes en ketting 20 cm | 8“ / 3,8-inch ketting
Kettingsnelheid tot 5,5 m/s
Olie tank 60 ml / automatische smering
Gewicht (netto) (kg) 2,1

Extra informatie

Gewicht 5,000000 kg
Merk

Voltage

Related Products