E-Multi Star Heggenschaar 40cm

0 out of 5

 109,99

De E-Multi Star Heggenschaar 40cm van Wolf Garten is de ultieme tool voor het onderhouden van je heggen. Met een snijlengte van 40cm en een ergonomisch ontwerp, maakt deze schaar het snoeien van heggen gemakkelijk en efficiënt. Duurzaam en compatibel met alle E-Multi Star-grepen, deze heggenschaar is een onmisbaar onderdeel van je tuinonderhoudsuitrusting.

  • Gepatenteerd 2-in-1 elektrisch kliksysteem
  • Zeer lichte en ergonomische handgreep met 18V / 2,5Ah accu in hangreep
  • Verwisselbaar e-multistar®-systeem voor gemakkelijker tuinieren in welk seizoen dan ook. En natuurlijk kunt u ook uw klassieke multi-star®-gereedschappen in combinatie met deze handgreep blijven gebruiken
  • Lichtgewicht en ergonomisch ontwerp dat vermoeidheid tijdens het werken in de tuin minimaliseert
  • De ergonomische handgreep ligt comfortabel in de hand en zorgt ervoor dat u efficiënt en moeiteloos in verschillende houdingen kunt werken, zowel laag bij de grond als in de hoogte
Beschikbaarheid: Op voorraadEAN 4008423922059 SKU: 72AMH8-1650 Categorieën: , ,

Beschrijving

De E-Multi Star Heggenschaar 40cm van Wolf Garten is je ultieme partner voor het snoeien van heggen. Deze heggenschaar is ontworpen voor gebruiksgemak en precisie, waardoor je in staat bent om je heggen strak en netjes te houden.

De E-Multi Star Heggenschaar heeft een snijlengte van 40cm, waardoor je een grote hoeveelheid heg in één keer kunt snoeien. De messen zijn scherp en duurzaam, waardoor je een schone en precieze snede krijgt, elke keer weer.

Voor comfort tijdens het gebruik is de E-Multi Star Heggenschaar voorzien van een ergonomisch handvat, waardoor je de schaar gemakkelijk en comfortabel kunt bedienen. De lichte constructie maakt de schaar eenvoudig te hanteren, waardoor het snoeien van heggen minder belastend wordt.

De E-Multi Star Heggenschaar is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de ontberingen van tuinonderhoud. Hij is compatibel met alle E-Multi Star-grepen, waardoor hij een waardevolle en veelzijdige toevoeging is aan je tuingereedschap.

Model E-MS HEGGENSCHAAR 40CM
EAN-Code 4008423922059
Model no. 72AMH8-1650
Snijdiameter 16 mm
Meslengte 40 cm
Messen Dubbel mes
Gewicht (netto) (kg) 2,1

Extra informatie

Gewicht 3,000000 kg
Merk

Voltage

Related Products